
Η μεγαλύτερη delicatessen γευστική συνάντηση και όλος ο κόσμος της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής στην DETROP BOUTIQUE και στην ARTOZYMA από τις 2-4 Απριλίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης
Τα διεθνώς αναγνωρισμένα και υψηλής ποιότητας τρόφιμα της μεσογειακής διατροφής, η γαστρονομία και ο δυναμισμός του κλάδου της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής θα αναδειχθούν στην 10η Διεθνή Έκθεση ARTOZYMA και στην 30η Διεθνή Έκθεση DETROP BOUTIQUE, που θα πραγματοποιηθούν από τις 2-4 Απριλίου στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.