Εταίροι | HELEXPO

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΚΘΕΣΕΩΝ, ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

  • English
  • Ελληνικά

Εταίροι

Εταίροι

...το συν στις εργασίες μας

Τα τελευταία 15 χρόνια η τρέχουσα οικονομική συγκυρία άλλαξε τον κλάδο. Για τη ΔΕΘ HELEXPO, τον αδιαμφισβήτητο
πρωταγωνιστή της εκθεσιακής αγοράς, οι μεταβολές αυτές μεταφράζονται ως ανταγωνισμός και ανάπτυξη.
Μία πρόκληση καλοδεχούμενη.

Με «αιχμή του δόρατος» τα ισχυρά εκθεσιακά brands της, η ΔΕΘ HELEXPO, ανανεώνεται και ανοίγεται σε νέους εκθέτες, νέους συμμάχους, νέους στρατηγικούς εταίρους.

Πετυχαίνει συνεργασίες με φορείς της ελληνικής οικονομίας, που με στοχευμένα εκθεσιακά γεγονότα στηρίζουν έμπρακτα τις εκθέσεις ΔΕΘ HELEXPO και αντλούν ωφέλεια οι ίδιοι.

Στρέφεται στην περιφέρεια και τις τοπικές αγορές. Ενισχύει την εξωστρέφειά της προβάλλει την τοπική παραγωγή και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα κάθε περιοχής, δημιουργεί ένα δίκτυο περιφερειακών εκθεσιακών και συνεδριακών κέντρων, το πολύτιμο και ευέλικτο εργαλείο της περιφέρειας για τη διάχυση της εκθεσιακής ιδέας.

Ανοίγει δίαυλο επικοινωνίας με διεθνείς εκθεσιακούς φορείς και ενώσεις, τιμώντας την διεθνή της ταυτότητα, αξιοποιώντας και ισχυροποιώντας τη στο έπακρο.

Καθιερώνει κανάλι επικοινωνίας με την ελληνική ομογένεια, αναγνωρίζοντας την καίρια δυναμική της στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Οι στενές σχέσεις με την Παγκόσμια Διακοινοβουλευτική Ένωση Ελληνισμού (ΠαΔΕΕ) φέρνουν ομογενείς βουλευτές και επιχειρηματίες από πολλές χώρες πιο κοντά στην πραγμάτωση των επιχειρηματικών οραμάτων που μοιράζονται όλοι οι Έλληνες.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ    

MΕΛΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ / ΕΝΩΣΕΩΝ / ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ    

ΜΕΛΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ    

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ    

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ   

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ