Μεγαλύτερος εκθεσιακός χώρος και αυξημένο ενδιαφέρον συμμετοχής στη 13η ZOOTECHNIA

Μεγαλύτερος εκθεσιακός χώρος και αυξημένο ενδιαφέρον συμμετοχής στη 13η ZOOTECHNIA

30/1 με 2/2 του 2025, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Σημαντικά αυξημένο είναι το ενδιαφέρον συμμετοχής στη 13η Διεθνή Έκθεση για την Κτηνοτροφία και την Πτηνοτροφία ZOOTECHNIA, το οποίο μάλιστα αντανακλάται στην κατά πολύ μεγαλύτερη εκθεσιακή κάλυψη της επικείμενης διοργάνωσης. Μετά από μια ιδιαίτερα αποδοτική ZOOTECHNIA το 2023, η έκθεση του 2025 αναμένεται ακόμα πιο δυναμική.

Ειδικότερα, η ZOOTECHNIA, που θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου του 2025, θα αναπτυχθεί στα περίπτερα 3, 7, 8, 9,10,12,13,15 και 16. Επίσης, το PET Festival, όπου οι φίλοι των ζώων συντροφιάς θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για κάθε πτυχή του διαφορετικού αυτού κόσμου, θα φιλοξενηθεί στα περίπτερα 5 και 6, ενώ το ΣΑΛΟΝΙ ΑΛΟΓΟΥ, με εντυπωσιακές επιδείξεις, θα καταλάβει τα περίπτερα 2 και 17.

Εξειδικευμένες εταιρείες της κτηνοτροφίας και της πτηνοτροφίας, φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, αλλά και επαγγελματίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό αναμένονται στη 13η ZOOTECHNIA με σκοπό να ενημερωθούν, να διευρύνουν τις εμπορικές τους επαφές και να αναζητήσουν νέες αγορές. Μάλιστα, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη το πρόγραμμα των προγραμματισμένων συναντήσεων με περισσότερους από 500 ξένους εμπορικούς επισκέπτες και Hosted Buyers από 12 και πλέον χώρες.

Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης το Εργαστήριο Διατροφής και το Εργαστήριο Ζωοτεχνίας του Τμήματος Κτηνιατρικής του ΑΠΘ σε συνεργασία με τη ΔΕΘ-HELEXPO και εταιρείες του αγροτοδιατροφικού τομέα θα παρουσιάσουν καινοτόμες τεχνολογίες και προϊόντα made in Greece. Θα αναδειχθούν, μεταξύ άλλων, πρότυπες καθετοποιημένες επιχειρήσεις που μέσα από ερευνητικές συμπράξεις έχουν δημιουργήσει υποδομές και διαδικασίες παραγωγής καινοτόμων προϊόντων υψηλής ποιότητας, ενώ ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να δει ενδεικτικά παραδείγματα από ολιστικά συστήματα σταβλικών εγκαταστάσεων και διαχείρισης των εκτροφών με διατροφή ακριβείας για την ανάδειξη του γενετικού δυναμικού των εκτρεφόμενων ζώων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκέπτεστε το https://www.zootechnia-expo.gr/.