Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Η δέσμευσή μας στην κοινωνία, το περιβάλλον και τους ανθρώπους

Μέσα από πολυδιάστατες δράσεις και συνεργασίες με κοινωνικούς, πολιτιστικούς και επιχειρηματικούς φορείς, συμβάλλουμε έμπρακτα στην καθημερινότητα των πολιτών, προάγοντας την υγεία, το περιβάλλον, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και την παιδεία. Η κοινωνική μας προσφορά ξεπερνά τις ιδέες και περνά στην πράξη, με στόχο την ευημερία του κοινωνικού συνόλου.

Στο επίκεντρο οι άνθρωποι

Με συνεχείς ευκαιρίες επιμόρφωσης και επαγγελματικής ανάπτυξης, οι εργαζόμενοί μας εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους και αναβαθμίζουν τις δεξιότητές τους, συμβάλλοντας στην άριστη διοργάνωση εκδηλώσεων. Επιπλέον, διασφαλίζουμε τις καλύτερες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας, προσφέροντας δωρεάν ιδιωτική ασφάλεια υγείας και φροντίζοντας για την τακτική συντήρηση των χώρων εργασίας.

Φροντίζουμε το περιβάλλον

Έχουμε ως προτεραιότητα την προστασία του περιβάλλοντος, φροντίζοντας για τη συντήρηση και αναβάθμιση των υποδομών της με περιβαλλοντικά υπεύθυνες πρακτικές. Εφαρμόζουμε προγράμματα ανακύκλωσης και αξιοποιούμε στο έπακρο τους φυσικούς μας πόρους, ενώ συνεργαζόμαστε με τον Δήμο Θεσσαλονίκης για την αναβάθμιση του πρασίνου. Οι πράσινοι υπαίθριοι χώροι του εκθεσιακού μας κέντρου στη Θεσσαλονίκη αποτελούν ζωντανή απόδειξη της δέσμευσής μας στη βιωσιμότητα.

Στηρίζουμε την κοινωνία

Η κοινωνική ευθύνη είναι διαχρονική αξία για την εταιρεία μας που εκφράζεται μέσα από πρωτοβουλίες και δράσεις για την ευημερία του κοινωνικού συνόλου. Παρέχουμε βοήθεια σε ευπαθείς ομάδες και κοινότητες, υποστηρίζουμε ιδρύματα, φορείς και οργανώσεις με δωρεάν παραχωρήσεις χώρων και υλικών, ενώ συμμετέχουμε ενεργά στην αντιμετώπιση κρίσεων.

Ενδεικτικοί τομείς & ενέργειες ΕΚΕ

Η ΔΕΘ HELEXPO στηρίζει ενεργά τον πολιτισμό μέσα από δημιουργικές συνέργειες και δυναμικές πρωτοβουλίες, ενώ παράλληλα υποστηρίζει τους νέους, χορηγώντας πανεπιστημιακές ομάδες που προάγουν την Αριστεία και τον Αθλητισμό και ενθαρρύνοντας καινοτόμες ιδέες. Επιπλέον, χορηγεί γεγονότα και ιδέες που στοχεύουν στην ιστορική μνήμη της πόλης και την ευημερία των πολιτών, προσφέροντας τις υποδομές της για τη φιλοξενία ευπαθών ομάδων σε έκτακτες περιπτώσεις. Η εταιρεία συμβάλλει στην αποκατάσταση μεγάλων καταστροφών με υλικά και οικονομικά μέσα, ενώ παραχωρεί υλικοτεχνικό υλικό και δωρεάν χώρους για την υλοποίηση κοινωφελών έργων και εκδηλώσεων. Τέλος, στηρίζει περιβαλλοντικά έργα με οικονομικές συνεισφορές.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ HELEXPO

Copyright © 2024 . All Rights Reserved

Design & Development: TheFutureCats